Direct geld verdienen

Start direct met geld verdienen!

U bent op zoek naar een nieuwe baan, naast uw huidige baan extra inkomsten of u wilt als zzp’er meer verdienen? Dan kunt u direct starten met geld verdienen bij Investeren In Elkaar. U kunt eenvoudig geld verdienen door een bedrijf enthousiast te maken om bij ons aan te sluiten. Is dit gelukt? Dan ontvangen wij graag de aanvraag van het desbetreffende bedrijf, waarin zij uw gegevens bevestigen.

Zodra het bedrijf een bevestiging met uw naam en telefoon nummer aan ons door geeft, dan krijgt u van ons minimaal €250 aanbreng fee!

Het exacte bedrag kan verschillen door het pakket dat een geïnteresseerd bedrijf bij ons afneemt. U ontvang €250 voor een klein afgenomen pakket, €250 voor een groot pakket en minimaal €350 of meer bij een op maat pakket.

Vermeldt hieronder alvast van welk bedrijf wij een aanvraag kunnen verwachten. Zodra wij van het het desbetreffende bedrijf een bevestiging hebben ontvangen, nemen wij direct contact met u op om uw aanbreng fee over te maken!

LET OP! Doe geen aanspraak op deze aanbreng fee zonder daadwerkelijke toestemming van een bedrijf te hebben. Bij misbruik van dit contactformulier zullen handelen zoals wordt omschreven in onze algemene voorwaarden.

BEL ME NU
+
Bel mij!