Hoe het werkt

Hoe werkt Investeren In Elkaar?

Door aan te sluiten bij Investeren In Elkaar, wordt uw investering zo goed mogelijk benut. Dit doen wij door uw bedrijf aan een onderliggende platform toe te voegen en daarnaast starten wij online campagnes. Het campagne budget zal steeds meer oplopen, door ieder bedrijf dat bij Investeren In Elkaar zal aansluiten. Door dit als maar toenemende budget, zal ook het aantal websites bezoekers naar het platform toenemen. Hierdoor zal ook uw bedrijf veel meer gezien worden en is de kans nog groter dat geïnteresseerden contact met u opnemen.

Bekijk hieronder de afbeelding voor een verdere toelichting. In het midden hoe wij uw bedrijf zullen toevoegen. Links de zichtbaarheid die u via het platform krijgt, zonder de extra campagnes en rechts hoe wij via betaalde campagnes extra website bezoekers genereren.


Uw bedrijf wordt in een categorie van een platform geplaatst. Deze plaatsing vergroot uw kans om in de zoekresultaten van Google te worden gevonden. (linker zijde tabel) Lees hier meer over bij de uitleg van de platformen. Wij maken campagnes die uit zullen komen in de categorie waar uw bedrijf aan toegevoegd is. Daarnaast zullen wij ook campagnes starten die naar de blog artikelen zullen verwijzen. Hierdoor worden uw artikelen sneller gelezen. Daarnaast promoten wij ook onze homepage van de platformen. Aangezien ieder bedrijf automatisch eens in de zoveel tijd automatisch op de homepage verschijnt. Dit rouleert automatisch bij iedere nieuwe website bezoeker. Tevens zullen de laatst toegevoegde blog artikelen op de homepage zichtbaar zijn. Zo zetten wij het beschikbare marketing budget slim in op verschillende delen van onze platformen. Dit doen wij om uw bedrijf zo goed mogelijk zichtbaar te maken.

Kosten

Benieuwd naar de kosten om uw bedrijf extra online zichtbaarheid te geven? Klik dan hier om de kosten te bekijken.

Platformen

Wilt u meer weten over de platformen en hoe wij uw bedrijf kunnen toevoegen? Bekijk dan hier de pagina met een uitleg over de platformen.

BEL ME NU
+
Bel mij!