Powerteams

Powerteam

Bent u aangesloten bij Investeren In Elkaar en heeft u het investeringspakket van €1000,- per jaar gekozen? Dan kunt u aan de slag met onze powerteam dienst. Creëer zelf een powerteam of sluit aan bij een bestaand powerteam.

Een powerteam is een team van bedrijven uit verschillende branches. Dit team kan elkaar elkaars diensten als extra service aanbieden bij een klant. Door deze samenwerking versterken zij elkaar en wordt de kans kleiner om nee te verkopen aan een klant. Door goed te luisteren en te kijken naar de behoefte van een klant, is de kans groter dat er extra werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Werkzaamheden die niet onder uw eigen diensten vallen, maar wellicht wel bij een ondernemer binnen uw powerteam. Gun elkaar meer opdrachten en spreek onderling een gepaste aanbreng fee af.

Voorbeeld van een powerteam: Schilder, Stukadoor

Stel dat uw klant zijn woning gaat opknappen. De klant neemt contact op met u op om de opdracht door te nemen. Tijdens het gesprek kunt u ontdekken of het stucwerk daarna ook geschilderd moet worden. Waardoor u direct de schilder uit uw powerteam kunt aanbevelen. Uw heeft de woning voor de prijsopgave al bekeken en hierdoor kan de schilder aan de hand van de door u genoteerde gegevens, direct een passende prijs bepalen. Hierdoor creëert u als stukadoor omzet voor de schilder en tevens ontvangt u van de schilder een afgesproken aanbreng fee. Snelle schakeling, meer business voor beiden en vooral een tevreden eindklant.

Voorbeeld van andere powerteams:

Gezondheid: Voedingscoach, sportinstructeur, cateraar
Uiterlijk: kapster, visagiste, schoonheidssalon, wedding planner

Lees de onderstaande informatie en ga direct aan de slag! Ook graag een powerteam starten, maar bent u nog niet aangesloten bij Investeren In Elkaar? Klik dan hier om de pakketten te bekijken.

Powerteam oprichten

Selecteer hieronder een nieuw powerteam en vul het contactformulier in. Geef een omschrijving onder welke voorwaarden u een samenwerking met andere ondernemers wilt aangaan. Aan de hand van uw informatie, kunnen andere ondernemers in één oogopslag ontdekken of zij binnen uw powerteam passen. Nadat uw powerteam gepubliceerd is, kunnen ondernemers het contactformulier invullen en ontvangt u direct een e-mail met informatie van de ondernemer(s). U kunt zelf beoordelen of deze ondernemer(s) bij uw powerteam passen en aan de wensen voor uw powerteam voldoen.


Bekijk hieronder de beschikbare powerteams.

Kies hieronder een powerteam of richt een powerteam op.

Powerteam Automotive

Powerteam Automotive

Stapt u graag in een powerteam dat zich richt op de Automotive? Kies dan dit team. ...
Nieuw powerteam

Nieuw powerteam

Maakt u graag een nieuw powerteam aan? Klik dan verder en lees de informatie. ...
Powerteam coach

Powerteam coach

Stapt u graag in een powerteam dat zich richt op de coaching? Kies dan dit team, ...
Powerteam uiterlijk

Powerteam uiterlijk

Stapt u graag in een powerteam dat zich richt op de uiterlijk? Kies dan dit team ...
Powerteam Gezondheid

Powerteam Gezondheid

Stapt u graag in een powerteam dat zich richt op de gezondheid? Kies dan dit team. ...
Powerteam Bouw & verbouw

Powerteam Bouw & verbouw

Stapt u graag in een powerteam dat zich richt op de bouw? Kies dan dit team. ...
BEL ME NU
+
Bel mij!