Zakelijke netwerken

In iedere provincie is een lijst met aangesloten ondernemers in te zien. Wij zijn van mening dat ook ondernemers uit de zelfde branche en regio jouw bedrijf zal versterken. Je bent zelf vrij om te kiezen om wel of niet bij een zakelijk netwerk in jouw provincie aan te sluiten.

Per provincie hebben wij een limiet van maximaal 250 aantal ondernemers per zakelijk netwerk.

Geen passend zakelijk netwerk gevonden?

Laat het ons dan weten via info@investereninelkaar.nl. Wij denken graag met je mee en zullen een passende oplossing aanbieden. Bijvoorbeeld door een nieuw zakelijk netwerk te starten waarbij jouw bedrijf kan aansluiten.

Zodra je van mening bent dat er teveel concurrenten in het huidig zakelijk netwerk aanwezig zijn, kunnen wij een nieuw zakelijk netwerk aanmaken. Dit doen wij alleen mits er minimaal 5 andere ondernemers ook bij het nieuwe zakelijk netwerk willen aansluiten.  Wij houden het aantal aanvragen bij en brengen je op de hoogte zodra de nieuwe groep gelanceerd wordt. Stuur dit verzoek naar info@investereninelkaar.nl.

Als bedrijf mag je zeker bij meerdere zakelijk netwerken aansluiten.  Wij kunnen het aanmeld verzoek weigeren indien het zakelijk netwerk is opgericht voor branche exclusiviteit.  Hierin worden geen of slechts enkele bedrijven van de zelfde branche toegelaten. Bekijk het zakelijk netwerk en lees of er spraken is van branche exclusiviteit. Je ziet de al eerder toegevoegde bedrijven, je kan jouw bedrijf alsnog aanmelden indien de er geen ondernemers uit dezelfde branche zijn aangesloten.

Om bij meerdere zakelijke netwerken aan te sluiten, betaal je het standaard tarief.

Betaling

Hoe eerder je aansluit bij een zakelijk netwerk, des te voordeliger het is. Ieder zakelijk netwerk dat groeit, wordt daarmee waardevoller om bij aan te sluiten. Kortom: Sluit je later aan? Dan betaal je naar waarde van de groep. Bekijk hieronder de tarieven.

Eerste 10 aanmeldingen: €10 euro per maand.
Aanmeldingen 11 t/m 15: €20 euro per maand.
Aanmeldingen 16 t/m 20: €25 euro per maand.
Aanmeldingen 21 t/m 25: €30 euro per maand.
Aanmeldingen 26 t/m 30: €35 euro per maand.
Aanmeldingen 31 t/m 35: €40 euro per maand.
Aanmeldingen 36 t/m 40: €50 euro per maand.

De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw met een minimale looptijd van 12 maanden. Uiteraard is het ook mogelijk om dit in één keer te betalen.

 

 

Wij incasseren per maand, om de kosten voor ook startende ondernemers laag te houden. Uiteraard is het mogelijk om per jaar te betalen. Dit scheelt uiteraard in de administratie voor zowel ons als voor jou. Geef bij de aanmelding aan of je liever per jaar betaalt. Dan sturen wij daarvoor een factuur.

Minimaal 12 maanden. Na deze 12 maanden is het mogelijk om maandelijks op te zeggen.

Vanaf het moment dat jouw bedrijf is geregistreerd,  hanteren wij een minimale looptijd van 12 maanden. Na deze 12 maanden is het mogelijk om jouw lidmaatschap op te zeggen. Wij hanteren een opzeg termijn van één maand. Na opzegging betaal je de eerst daarop volgende maand. Vervolgens stopt de betaling automatisch. Restitutie is helaas niet mogelijk.

 

Voor maandelijkse betalingen incasseren wij in de eerste week van iedere nieuwe maand. Wij sturen de factuur voordat wij het door jouw geselecteerde bedrag afschrijven.

Gekozen voor een jaarlijkse betaling? Dan sturen wij een factuur voor het afgesproken tarief.

Je betaalt eigenlijk alleen voor de administratie en tijd die wij nodig hebben voor het toevoegen van uw bedrijf op één van de platformen. Tevens maken wij kosten voor het verwerken van de automatische incasso. De automatische incasso kosten zitten in het bedrag inbegrepen.

Regels

Gebruik de WhatsApp groep alleen voor het plaatsen van zakelijke activiteiten. Deel je berichten niet in lossen delen maar in 1 keer.

Plaats maximaal 3 berichten per dag. Aangezien het aantal berichten anders te hoog oplopen.

Plaats maximaal 3 berichten per dag, per social media kanaal. Let op: zorg ervoor dat per social media kanaal de berichten verschillende van elkaar zijn. Plaats niet 3x het zelfde bericht in een social media groep. Ondernemers kunnen de door jou eerder geplaatste berichten van die dag terug zien. Heb je meerdere vragen of bepaalde verzoeken? Dan zijn die uiteraard tot maximaal 3 berichten te plaatsen.

Tip: Deel een bericht in de ochtend, middag en avond.

Melden van ongepast gedrag of geplaatste inhoud

Vervelend als een ondernemer dit doet. Graag willen wij je vragen om dit te melden via info@investereninelkaar.nl. Wij zullen contact opnemen met de des betreffende ondernemer.