Platformen

Bedrijfspresentatie en blog artikelen

Zodra u besluit om gebruik te maken van investeren in elkaar, voegen wij uw bedrijf toe in een gids op één of meerdere van onze platformen. Op onze platformen hebben wij in de gids voor iedere branche een passende categorie aangemaakt. Het toevoegen van uw bedrijf wordt gedaan door middel van een uitgebreide bedrijfspresentatie. Wij bepalen dan welke categorie het beste aansluit bij uw bedrijf.

Bezoekers kunnen direct kosteloos contact met u opnemen, zodra uw bedrijf aan een categorie in onze gids is toegevoegd. Tevens worden de aangesloten bedrijven uit onze gids met regelmaat op onze homepage van het platform naar voren gehaald. Dit rouleert automatisch op ieder moment dat het platform opnieuw wordt bezocht. Zo krijgt ieder bedrijf bij ons een gelijke kans om zo snel mogelijk gevonden te worden.

Deze bedrijfspresentatie in onze gids bevat:

Een pakkende tekst van minimaal 300 woorden
Maximaal 10 auteursrecht vrije foto’s
Uw directe contact gegevens
Website of Facebook link
Adresgegevens van uw bedrijf
Meerdere backlinks

Blog artikelen

Naast dat uw bedrijf een plek in onze gids krijgt, krijgt u ook één of meerdere blogartikel(en) omtrent uw bedrijf. Deze artikelen blijven voor altijd op het platform zichtbaar. Hierdoor profiteert altijd van extra zichtbaarheid. Aangezien goed geschreven blog artikelen sneller in zoekresultaten van Google zullen verschijnen. De tekst en auteursrecht vrije afbeeldingen of video’s voor dit artikel, dient u geheel zelf samenstellen en naar ons toe te sturen. Wij zullen uw artikelen vervolgens aan het platform toevoegen. Zodra wij uw artikelen hebben geplaatst, zullen wij dit ook aan uw bedrijfspresentatie toevoegen. Zodat website bezoekers van uw bedrijfspresentatie, ook uw geschreven artikelen direct kunnen lezen. Andersom zullen wij ook onder aan uw blog artikelen een link naar uw bedrijfspresentatie toevoegen. Dit doen wij om uw toevoegingen zo sterk mogelijk te maken en uiteraard om de lezer zo enthousiast te maken over uw bedrijf!

Hieronder laten wij zien, op welke wijze wij voor uw bedrijf aan de slag gaan.

werkwijze investeren in elkaar
BEL ME NU
+
Bel mij!