Bedrijfspresentatie 

Zodra jouw bedrijf aansluit bij Investeren In Elkaar, voegen wij jouw bedrijf door middel van een bedrijfspresentatie toe aan één van onze drie  platformen. Hierdoor is de kans groter om in de Google zoekresultaten te verschijnen en zal jouw bedrijf zichtbaar zijn voor de platform bezoekers.  Een bedrijfspresentatie bevat een samenvatting met de belangrijkste informatie omtrent jouw bedrijf. Denk hierbij aan: pakkende teksten omtrent jouw producten en/of diensten, contactgegevens, adresgegevens en enkele afbeeldingen.

Op onze platformen hebben wij voor iedere branche een passende categorie aangemaakt.  Wij plaatsen jouw bedrijf in de categorie die het beste bij  jouw branche aansluit.

Tevens worden de bedrijfspresentaties van de aangesloten bedrijven regelmatig op de homepage van het platform naar voren gehaald. Dit rouleert automatisch op ieder moment dat het platform opnieuw wordt bezocht. Zo krijgt ieder bedrijf bij ons een gelijke kans om zo snel mogelijk gevonden te worden en direct zichtbaar te zijn voor onze bezoekers.

Een bedrijfspresentatie bevat:

Een pakkende tekst van minimaal 300 woorden
Maximaal 10 auteursrecht vrije foto’s
Directe contact gegevens
Website of Facebook link
Adresgegevens van jouw bedrijf
Meerdere backlinks

 

Blog artikelen

Naast een bedrijfsprestatie kun je ook één of meerdere blogartikel(en) omtrent jouw bedrijf laten plaatsen. Deze artikelen blijven voor altijd op het platform zichtbaar. Hierdoor profiteer je altijd van extra zichtbaarheid, aangezien goed geschreven blog artikelen sneller in de zoekresultaten van Google zullen verschijnen. De tekst en auteursrecht vrije afbeeldingen of video’s voor dit artikel, dien je zelf samen te stellen en ons toe te sturen. Wij zullen de artikelen vervolgens aan het platform toevoegen. Zodra wij de artikelen hebben geplaatst, zullen wij dit ook aan de bedrijfspresentatie koppelen, zodat website bezoekers van jouw bedrijfspresentatie ook de geschreven artikelen direct kunnen lezen. Andersom zullen wij ook onderaan ieder blog artikel een link naar de bedrijfspresentatie plaatsen. Dit doen wij  om de lezer zo enthousiast mogelijk te maken over jouw bedrijf!

Hieronder laten wij onze werkwijze omtrent het plaatsen van bedrijfspresentaties en artikelen zien.

 

werkwijze investeren in elkaar